Stjärnor

2014-11-30 @ 12:41:27 / Allmänt
Jag hade så dåligt samvete helt i onödan! Jag hade gått ner jätte mycket sedan igår. Sammanlagt har jag nu gått ner 3,7 kilo på mindre än 2 veckor! Så pizzabrödet igår gjorde absolut ingenting. Ja, jag väger mig varje dag och ja jag vet att man inte ska göra det. Men JAG vet hur JAG fungerar också. JAG måste varje dag se framsteg, eller motgångar. Framstegen pushar mig, medan motgångarna ger mig ännu mer jävlar anamma att kämpa ännu hårdare. Det är för långt med en veckas mellanrum på vågen. Köpte mumsmums igår, det är ungefär 80 kalorier i en sån. Det kan jag faktiskt unna mig ibland om jag har väldigt mycket kalorier kvar. Apropå.. jag har haft en Marabou mint i skafferiet i 2 veckor nu utan att röra den, en mens har jag gått igenom också. Det är ett stort steg minsann!!!
 
Mini sitter i babysittern och leker med grejerna i babygymmet, storasyster sitter och tittar på tv och mellan tjejen har precis lagt sig och sova middag ett tag. Få se om vi ska ta oss in till staden på lite julskyltning här på eftermiddagen. Måste kolla upp hur länge dom har öppet.
 
Nu på fm har jag plockat fram massa stjärnor och tomtar, så nu är julen klar i vårat hus. Nya stjärnorna som jag köpte igår satte jag upp igår kväll, resten fick vänta till idag. Det blev aldrig att tända första ljuset i morse eftersom jag inte hade plockat fram adventsljusstaken då. Men i kväll kanske det blir lite mys fika och ett tänt första ljus :)